ΟΣΦΠ - ΤΑΥΡΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΚΑΡΤΟΛΙΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Ημερολόγιο Ακαδημίας Ολυμπιακού
21/12/2015
Afroditis Hobby Decoupage Scrapbooking Κάρτες 3D Τρισδιάστατες
3D κάρτες
19/02/2016

CALLISTO κουτιά προϊόντων

CALLISTO COSMETICS - SNAIL SECRETION

Η Ελληνική εταιρεία CALISTO μας εμπιστεύτηκε την παραγωγή των συσκευασιών των προϊόντων της. Εμείς με την σειρά μας δημιουργήσαμε και εκτυπώσαμε για την Callisto, τις νέες της συσκευασίες, στο καλύτερο τύπο χαρτιού και με ζωντανή εκτύπωση. Τους ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξη.

CALLISTO «Δουλειά μας είναι να κάνουμε ομορφότερη τη γυναίκα, με τα πιο φυσικά και ποιοτικά προϊόντα».

Οραματιζόμαστε να δώσουμε τη δυνατότητα στη γυναίκα να απολαμβάνει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Διαφήμισή μας θα είναι τα εκπληκτικά αποτελέσματα των προϊόντων Callisto, τα οποία εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις θαυματουργές ιδιότητες του εκκρίματος του ταπεινού σαλιγκαριού Helix Aspersa Müller. Προϊόντα φτιαγμένα από Έλληνες, με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη απέναντι στη γυναίκα.

Το εκκρινόμενο βιολογικό υγρό του σαλιγκαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό ή την ταχύτερη αποκατάσταση των περισσοτέρων προβλημάτων του δέρματος, όπως τραύματα, εγκαύματα, ουλές, κεράτωση, ψωρίαση και ακμή. Χρησιμοποιείται επίσης στα καλλυντικά,  για να ενυδατώσει την επιδερμίδα, να περιορίσει την ακμή, να απαλύνει τις ρυτίδες και να καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

CALLISTO COSMETICS - SNAIL SECRETION CALLISTO COSMETICS -SYNERGIES - SNAIL COCRETION Αυτοκόλλητα χαρτιού και μεταξοτυπίας κρέμα κρέμα