Εργαστήρι Γραφικών Τεχνών


Το καλλιτεχνικό τυπογραφείο “Εργαστήρι Γραφικών Τεχνών” δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1990, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, μαθαίνοντας μέσα από εσάς & γνωρίζοντας τις ανάγκες εκτύπωσης της αγοράς .

Το 2013 το Εργαστήρι μεταφέρθηκε σε νέο οίκημα στην Παλλήνη Αττικής που καθορίζει τη δική μας εξέλιξη και την πίστη μας στην ανάπτυξη, με τμήμα δημιουργικού , μεγαλύτερο εργασιακό χώρο, νέες υπηρεσίες και προϊόντα, αποθήκη χαρτιού και μεγάλο άνετο πάρκινγκ.

Το τρίπτυχο με το οποίο εργαστήκαμε και αναπτυχθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια κοιτώντας το μέλλον είναι ποιοτική εκτύπωση, στο επιθυμητό χρονικό διάστημα και ελάχιστο δυνατό κόστος παραγωγής.

Είμαστε δίπλα σας και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

Μπορούμε και παρέχουμε με συνέπεια τις υπηρεσίες μας στον τομέα του έντυπου υλικού και βοηθάμε με ομαλή συνεργασία και φιλική εξυπηρέτηση έμπρακτα και αξιόπιστα τον επαγγελματία & τον ιδιώτη.

Η τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία όλων αυτών των ετών, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων μας, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών εργασιών σχήματος και τιράζ, αλλά μας δίνουν και την σιγουριά μιας καθετοποιημένης και αυτόνομης εκτυπωτικής μονάδας.

Σας ακούμε και σας αφιερώνουμε τον χρόνο και την προσοχή που σας αξίζει.

Σχεδιάζουμε αν μας ζητηθεί από την αρχή αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας και εκτυπώνουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία & ποιότητα χαρτιών, προσφέροντας στην επιχείρησή σας ή στον πελάτη σας την ιδιαίτερη μορφή και την αναγνωρισιμότητα που αναζητά.

Θα είναι χαρά μας να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να ξεφυλλίσετε το δειγματολόγιο μας, να δείτε και μόνοι σας τον τρόπο με τον οποίο εκτυπώνουμε τις εργασίες σας και να νιώσετε το φιλικό μας περιβάλλον.

Ας μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία

Μαζί !